Ons team

Laura Stokkel

Laura Stokkel, Fysiotherapeute

Laura is in 2014 afgestudeerd en heeft haar diploma fysiotherapie behaald aan de Hanzehogeschool in Groningen. Daarvoor had ze al haar HBO diploma Sport Gezondheid en Management, die zij eveneens aan de Hanzehogeschool in Groningen heeft behaald. Tijdens deze opleiding heeft ze uitgebreide kennis opgedaan over de leefstijl van mensen, trainingsschema’s gemaakt en is hiermee ook aan de slag gegaan met klanten. Tevens is Laura in het bezit van haar diploma fitnessinstructeur en heeft drie jaar gewerkt als fitnessinstructeur in een sportschool.

Tijdens de opleiding Fysiotherapie heeft Laura verschillende stages gelopen, waaronder één in het buitenland, in Curaçao. ‘Hier heb ik enorm veel van geleerd, vooral op persoonlijk vlak.’, zegt zij zelf. ‘Ik ben hier alleen heen gegaan en heb geleerd zelf te ondernemen, en te werken in een multidisciplinaire setting.’ zo vertelt Laura. Een multidisciplinaire setting is een behandeling, waarbij meerdere behandeldisciplines zijn betrokken, zoals bijvoorbeeld een arts, een fysiotherapeut, een ergotherapeut, een maatschappelijk werker en een psycholoog. Haar afstudeerstage heeft Laura doorlopen in een eerstelijns PLUS praktijk, waar zij drie stagebegeleiders heeft gehad, waardoor zij een groot aantal verschillende doelgroepen heeft mogen onderzoeken en behandelen. Ze heeft hier ook de verslaglegging voor gedaan.

Als fitnessinstructeur heeft Laura gewerkt met klanten die uitbehandeld zijn bij de fysiotherapeut, maar die wel zelf verder willen trainen in de sportschool om blessures te voorkomen. Voor deze mensen heeft zij trainingsschema’s gemaakt en heeft ze ook de begeleiding gedaan.

Laura is in september 2014 hier begonnen als fysiotherapeut. Inmiddels heeft ze verschillende cursussen en lezingen gevolgd. Zo ook het Medical taping concept wat ze toepast in de praktijk.

Naast haar werk als fysiotherapeut is ze zelf ook sportief en tennist veel, en heeft hier tevens training in gegeven.

Tot slot vindt Laura het leuk om mensen te motiveren en te stimuleren die zij behandelt of begeleidt. Streven daarbij is, om de mensen te helpen om met hun klachten om te gaan of zo te behandelen, dat de klachten verbeteren.

 

 

Roy-van-Zal

Roy van Zal receptie/ administratief medewerker/ sportmasseur

Al vanaf onze opening onze gediplomeerd sportmasseur

Saskia-Hofstede

Saskia Hofstede receptie/ administratief medewerkster

Geef een reactie